Grattis Älskade Elin !<3<3

Nu var det ett tag sen jag bloggade på riktigt känner jag... Och det har ju hänt en del saker som jag tänkte skriva om :)
Eller ja, det finns ju kanske inte så värst mycket intressant att dela med sig av, men den absolut största, och underbaraste nyheten är ju att min allra bästaste bästa älskade vän Elin Toutin den 20 Februari 2010 fick en helt gudomligt bedårande söt son..
Välkommen till Världen Lucas Toutin !!!<3
När min bästaste, bästa vän skickade till mig att hon åkte in på BB, var klockan nästan tio i 3 på morgonen..
Nästa sms såg jag när jag vaknade ur min skönhetssömn, det smset hade flugit in i min inkorg strax innan 8 på morgonen..
Där det stog hur mycket öppen hon var och hur läget var just då.
Sen var det KUSLIGT tyst några timmar, nästan läskigt tyst !
Men sen ÄNTLIGEN, ringde hon mig runt 4 på eftermiddagen, och berättade att det lilla underverket hade kikat ut för nära 1 timme sen !:)  Strax innan klockan 3 hade den lille kommit till världen.... (Minns inte exakt klockslag, men tror det var 14:54, eller 14:55 :$)
När jag hade sagt grattis ungefär 100 gånger la vi på, för hon var trött min lilla gumma...
Efter några minuter plingar det i min mobil, och på det MMSet, ser jag det sötaste jag någonsin har sett i människoväg i hela mitt liv..
Jag vet exakt hur lång han var, och exakt hur mycket han vägde när han kom ut, men lite fakta om den lille snyggingen kan jag ju låta hans mamma skriva ;) <3
Jag vet bara att jag är en förbannat stolt gudmor till det lilla livet !<3
Lucas Toutin - Klingar det inte fint i öronen <3<3











En annan ganska stor sak som har hänt, är väl faktiskt att en som har varit min vän under många år, inte längre är min vän...
Jag vet inte om vi helt enkelt växte isär någonstans på vägen.
Hursomhelst, så nämner jag inga namn eller så.... Men personen det handlar om vet vem det är, och några stycken utöver vet också..
Jag tänker skriva av mig, för det här är min blogg.. Ingen aning om fall de inblandade läser, men ärligt isåfall.. mina tankar, så om ni känner redan här att ni kanske kan bli stötta av det jag skriver så sluta läs redan nu, (Även om jag inte menar något illa på det sättet nu när jag skriver)
Hursom helst är vi jätteosams nu, och osams kanske jag inte vill förbli, men jag vill definitivt inte ha något mer med denna person att göra...
Dels för att i mina struligaste tider gav denna person mig massa råd, som jag kanske inte följde fullt ut, men jag visste ändå att denna person ville mitt bästa.
Sen när det är ombytta roller, att det är struligt för den personen, och jag ger råd... Då blir personen i fråga jättearg istället och häver ur sig att det var kul att lära känna mig och en nära vän till mig, men att nu ör vänskapen  liksom över..
Fine, då får det vara så, men sen kommer personen och skickar sms, som är början till ett "Nu-Blir-Vi-Sams-Sms" , bra tänker ju ni säkert..
MEN, det är inte första gången liknande sms har kommit, som man då har godtagit..
Men inte nu längre.
Vi hade en fin vänskap, och det var kul så länge det varade.. Men nu får det vara bra ...
No more nu faktiskt..
:)
Älskar Stefan Kallin, Mamma, Pappa, alla mina bröder, Elin & Persson !:)
Nu ska jag sova :)
AdioS AmigoS!

Patetiskt !

Fyfan vad patetiskt !!!!!

Finns så jäävla fjantiga människor =)





Puss på mig och mitt liv !

Köna !

Pratar med Elinköna i telephonen just för tillfällö... :)
Ikväll ska jag antingen in till Elin och sen till Stefan, eller så ska jag bara stanna hemma :P Får se hure blir :P
HERRA:D

RSS 2.0